اینجا همه ی شغل هاش خرابن!

اینجا همه ی شغل هاش درستن!

اینجا PAY-TO-WIN عه!

اینجا هیچوقت پول برتری نداره!

اینجا FPS به شدت پایینه!

اینجا FPS بالاترین حد رو داره!

اینجا به حرفت گوش نمیدیم

اینجا همه حرف هاتون شنیده میشه

اینجا تیم استفش بد برخوردن!

اینجا تیم استفش بهترین برخورد رو دارن!

اینجا همه ی شغل هاش خرابن!

اینجا همه ی شغل هاش سالمن!

آخرین اعلامیه ها

LightPower LightPower [DEVELOPER]

https://cdn.discordapp.com/attachments/962962434220515379/975416693830606868/unknown.png

LightPower LightPower [DEVELOPER]

@everyone Salam va dorod khedmate dostan va hamrahane IRanRolePlay <:irrp:942128403811827762>!

Server teye in restart va update yek taghir dar Blip haye roye map dashte ke baraye hameye faction haye dolati, Shop ha, Casino, Resturan ha, Strip Club va Night club dashte ke dige be surate raygan va amade barashun ruye map mark nemishe. Baraye daryafte blip sahebe har kodum az faction, job va forushgah ha bayad ba faction e Weazel News hamahang va azashun blip ruye map ro kharidari konan. Player haye aziz ham mitunan dar surati ke khune i baraye forosh dashtan az weazel blip ruye map bekharan. In blip ha bayad daraye esme sahih va motabar va gheyre illegal bashe. Gheymate kharidari har blip be ezaye har hafte 50K hast ke be shakhsi ke blip ro misaze pardakht mikone. Baraye didane blip haye morede nazaretun az in link mitunid blip haye mojud ro bebinid. albate faghat baazi az blip ha whitelist va ghabele entekhab hastan.
https://wiki.rage.mp/index.php?title=Blips

Hamchenin tuye in update dashboard be mashin ha ham ezafe shod ke mitunid ba dokme O azash estefade konid.

Bright Nigga (OLD ONE) Bright Nigga (OLD ONE) [STAFF]

@everyone
Ba dorood khedmate tamame player haye azize IranRolePlay.

Doostan az in lahze be baad agar hengame connect shodan be server error haye ajib gharibi daryaft kardin (bejoz inke ban hastin)
Mesle Etelaate shoma az samte fiveM daryaft nashod
lotfan too channele #🔎┃bug-report va ya PM be bande ya digar azaye staff khabar bedid.
Bar in bavar hastim ke moshkele pish amade bartaraf shode ast.

Babesbanji Miqoli ?

Regards,
Raven soDope
❤️

آخرین آپدیت ها

📝 New Update 📝

- System drop laptop az vasile naghliye be crate taghir kard
- System chance notification laptop baz nevisi shod (30% chance notification raftan => 70% baraye gang 30% police)
- Moshkel notification raftan order laptop baraye barkhi az job haye private fix shod
- Outfit be aksare job haye server ezafe shod
- Job Money transfer ezafe shod
- Job Garbage disposal ezafe shod
- Job Water & power ezafe shod
- Job Oil extraction ezafe shod
- Update log haye server pas az load shodan dar server yekbar namayesh dade mishavand
- Theme barikhi az UI haye server update shod va be darkmode taghir kard
- Carwash be server ezafe shod
- Ghabeliat destory kardan item/weapon be stash barkhi az faction ha ezafe shod
- System voice server behine sazi shod va az pahnaye band kamtari estefade mikone
- Makan haye jadidi baraye revive kardan player ezafe shodand
- Dastor /repair baraye tamir kardan vasile naghliye dar sorat nabodan mechanic ezafe shod (bayad dar location makhsos repair bashid)
- Fine menu az f6 police hazf va be MDC ezafe shod (Tamami fine ha az pish tayin shode hastan va emkan sabt fine delkhah vojod nadare)
- Combat mode be menu emotes ezafe shod (chenan che shoma damagi bedid/daryaft konid nemitonid az emote ta modati estefade konid)
- Agar dar hale anjam progressi bashid damage khordan baes cancel shodan progress mishe
- Point haye spawn vasayel naghliye abi baraye faction PD/SD ezafe shod
- Division haye sheriff ezafe shod
- Bug cpr kardan hengam savar vasile naghliye bodan fix shod
- Bug dastor mug hengam estefade dar vasile naghliye fix shod
- Bug free upgrade turbo menu upgrade raf shod
- Bug freeze shodan phone hengam search kardan mokhtabn hayi ke ham nam bashand raf shod

📝 New Update 📝

- HUD menu f10 baz nevisi shod
- HUD Voice indicator baz nevisi shod va component vehicle engine health ezafe shod
- HUD Shop baznevisi shod
- Command /pdivision be /adivision taghir kard
- Command /pgetdivisions be /showdivisions taghir kard
- Command /prdivision be /rdivision taghir kard
- Command /padddivision be /divisionadd taghir kard
- Command /prsdivision be /divisionremove taghir kard
- Command /pcheckdivision be /checkdivision taghir kard
- Command /getsvd be /getdivisions taghir kard
- Command /freq hazf shod
- Command /checkfreq hazf shod
- Command /myfreq hazf shod
- Command /radio hazf shod
- Command /showfaction [factionname] be governemnt ezafe shod

📝 New Update 📝

- Game blackjack be casino ezafe shod
- System laptop be sorat kamel baz nevisi shod va az in bebad be sorat automatic baz asas player hayi ke toye server online hasan be laptop gun/ammo/item ezafe mishe (Gheymat haye weapon/item balance shodan)
- System upgrade mechanici be sorat kamel baz nevisi shod va az in bebad player ha mitonan khodeshon mashin ro custom konan (bayad dar on station hade aghal 3 mechanic online bashe va apply kardan upgrade ba mechanic hast)
- Faction sheriff ezafe shod (DOC zir majmoe faction sheriff shod)
- Be system shop ghabeliat gheymat gozari ezafe shod va saheban shop mitonan gheymat mahsolat shopeshon ro tayin konan
- Zone haye NCZ ezafe shodand va az in bebad dar HUD payin samte raste safhe dar sorat NCZ bodan yek mantaghe namayesh dade khahad shod (picklock kardan mashin dar NCZ az samte server baste shode)
- Zone prison fix shod va ta kamel kharej nashodan az mohavate zendan shomaro teleport back nemikone
- Rack police/sheriff baz nevisi shod va az in bebad ghabeliat save kardan ammo va component haye weapon ro dare (hengam spawn vasile naghliye faction gun haye rack khali ast)
- System faction duty baz nevisi shod va kasani ke toye faction nabashan marker ro nemibinan (agar item/weapon haye faction ro be hamrah dashte bashid ejaze off duty kardan ro nemide)
- Hengam kharid aslahe az weapon shop be aslahe kharidari shode license ekhtesas dade mishe
- Hengam kharid aslahe agar license nadashte bashid faghat item haye melee be shoma namayesh dade mishe (bat, knife)
- Gheymat ghaza va meghdar por kardan ab/ghaza balance shod
- Gheymat kharid lebas/accessorie balance shod
- Font haye draw kardan baraye display kardan ID/ME update shodand
- HUD chat baz nevisi shod
- HUD timestamp baz nevisi shod va moshkel responsive nabodan toye resolution haye mokhtalef bar taraf shod
- HUD notification haye server baz nevisi shod
- HUD laptop baz nevisi shod
- HUD menu haye server baz nevisi shod
- HUD upgrade mechanici taghir kard

📝 New Update 📝

- Bug Dupe shodan ammo gun hengam jabeja kardan az side inventory fix shod
- Bug sefr shodan ammo haye gun haye same type hengam drop/give/store fix shod
- Bug baste nashodan inventory trunk hengam dor shodan vasile naghliye fix shod
- Bug zakhire nashodan weapon tint ha hengam relog az server fix shod
- Bug lock shodan sticker dar menu mechanici fix shod
- Bug false ban anticheat hengam piclock kardan vasile naghliye fix shod
- Bug false ban anticheat hengam baz kardan bass action night club ha fix shod
- Bug false ban anticheat hengam on/off duty kardan fix shod
- Bug hazf nashodan item parachute hengam estefade kardan fix shod
- Bug hazf nashodan dabe benzin hengam 0 shodan fix shod
- Bug spawn nashodan mashin hengam dashtan packet loss fix shod
- Bug despawn shodan vasayel naghliye fix shod
- Bug stall nakhoran vasile naghliye ba armor 1 fix shod
- System inventory be sorat kamel baz nevisi shod
- System jadid inventory dynamic hast va hich moshkeli ba dashtan chand ta weapon/item az yek noe nadare va har kodom attribute haye khodeshon ro daran (be farz mesl 4 radio ba freqans haye mokhtalef va...)
- Be tamami aslahe ha ammo type makhsos khodesh ezafe shod va ghabeliat unload be tamami weapon ha ezafe shod
- Be Stash haye khone, faction limit ezafe shod (stash PD,DOC,GOV,Sheriff va GANG unlimited hastand, limit stash khone bar asas shell tayin shode va ba ham motefavet hastand)
- Be tamami faction ha stash ezafe shod (be joz weazel)
- Item Bag ezafe shod 50 volume ja dare va mogheyi ke bag ro pol mikonid agar az initial weight khode bag item haye tosh bishtar she volume bag 20% reduction migire
- Mask az ghesmat accesories hazf shod va be item tabdil shod
- Item radio ro dige nemishe use kard va bayad toye inventory equip konid
- Item tech chip be sorat kamel taghir kard va az in bebad roye khode phone install mishe va hamchenin hengam estade az tech chip goshi shoma ghabel track nist (phone ro equip mikonid va item ro use mikonid)

📝 New Update 📝

- Handling va sorate tamami mashin haye VIP va Police baznevisi va balance shod
- Limite 220KM/h remove shod
- Emkane kharide Turbo be mechanici ezafe shod
- Volume notification SMS goshi az in bebad az volume toye setting gerefte mishe (hamchenin volume default kamtar shod)
- Moshkel flick zadan UI camera weazel news fix shod
- Moshkel hide nahodan timestamp va ID dar camera weazel news fix shod
- Moshkel remove nashodan barkhi az gun haye faction hengam offduty kardan fix shod